Preloader

Over Employer Brander

Separator

Pragmatisch, flexibel, creatief en professioneel

Wil je als organisatie écht meetellen in de arbeidsmarkt? En de beste persoon voor de functie aantrekken? Dan is sterke arbeidsmarktcommunicatie de oplossing. En wij bieden die oplossing in de meest uitgebreide vorm die je ooit zag. Van strategie tot de puntjes op de i.

 

Als Employer Brander geven we jou als werkgever een meer dan compleet antwoord op jouw arbeidsmarktcommunicatievraag. Pragmatisch, flexibel, creatief en professioneel. Je legt jouw vraag bij ons neer en wij regelen een voorstel met daarin het best passende aanbod van onze beste specialisten. Dat kan één specialist zijn of meerdere, afhankelijk van jouw vraag. Stuk voor stuk met expertise binnen arbeidsmarktcommunicatie; of je het nu over de fotograaf hebt of over de strateeg. Zoek jij hét antwoord? Employer Brander.

Een voorbeeld?

Stel, je wilt een nieuwe werkenbij-website lanceren. Een project dat vraagt om specialisatie en tijdelijke extra inzet. Een project dat vraagt om een antwoord op hoe je je als als werkgever presenteert aan je doelgroep. We trappen af met een startsessie om te achterhalen waar jouw organisatie behoefte aan heeft. We gaan in gesprek en gebruiken eventueel aanvullend data-onderzoeken.

 

Hebben we je propositie helder? Dan brieft de arbeidsmarktcommunicatiespecialist de websiteontwerper, tekstschrijver, videograaf en fotograaf voor passende teksten en beeld. We leiden alles in goede banen en bewaken elke deadline. Zodat het hele proces soepel verloopt en jouw nieuwe werkenbij-website een feit wordt.

 

Nóg een voorbeeld:

Stel, je wilt social media inzetten, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Dan helpen we je verder om de juiste strategie op te zetten, met een passend stappenplan. En als je wilt, voeren we het ook nog helemaal voor je uit. Van opzet van je kanalen tot advertenties die precies bij de juiste doelgroepen landen. Zodat jij in contact komt met de mensen die echt bij je passen. Via onze fotograaf en/of videograaf maken we de mooiste beelden van de werksfeer, om dat vervolgens aantrekkelijk te presenteren aan alle mogelijke kandidaten.