Preloader

Over Employer Brander

Separator

Onze expertises:

 

Bij Employer Branding werken we inside out. We positioneren de organisatie onderscheidend in de arbeidsmarkt en laten zien wat de organisatie te bieden heeft. Met al haar waarden en aantrekkelijke punten spreken we zo het juiste talent aan. Talent dat past bij de organisatie en haar verder helpt om succes te bereiken of te vergroten. Het resultaat? Een goed imago bij de juiste doelgroepen. Je organisatie is ineens ‘employer of choice’.

 

Bij Doelgroepmarketing werken we outside in. Hier draait het om de wensen en interesses van de beoogde, gesegmenteerde doelgroepen. Wat zoeken zij in een werkgever en in een functie? Wat doen zij in hun vrije tijd en welke media gebruiken zij? Die kennis gebruiken we om de juiste persoon op de juiste plek met de juiste content aan te spreken en te verleiden.

Het resultaat? Talent voelt zich aangesproken en voelt een verbinding met de organisatie.

 

Bij Jobmarketing werken we met doelgroepkennis. Zo brengen we de vacatures precies naar dat talent, dat de vacature interessant vindt. Dat doen we via de media en kanalen, die ook echt de juiste doelgroepen bereiken. Allemaal op basis van onze insights uit onze intelligente database. Het resultaat? Kwalitatieve sollicitaties.

 

De Candidate Experience is voor ons de rode draad door het hele proces. Vanaf de 1ste kennismaking met de organisatie tot en met de 1ste werkdag optimaliseren we elk contact tot de perfecte ervaring. De data over de journey van de kandidaat helpen ons daarbij. Het resultaat? Een tevreden kandidaat die zich serieus genomen voelt en met plezier start.