Skip links

Claim deze actie nu!

Nog niet eerder voelden werkgevers de krapte op de arbeidsmarkt zo erg. Je plaatst je vacature en met geluk ontvang je in elk geval 1 sollicitatie. Dat is bij velen al geen uitzondering meer. Toch zijn er wel kandidaten, ook voor jouw vacature. De vraag is alleen: hoe spreek je die kandidaat aan?

Met de juiste vacature: de juiste inhoud en de meest aantrekkelijke vormgeving.
In september en oktober hebben we een speciale actie om werkgevers te helpen hierbij. Welke optie past bij jouw organisatie?

Actie vacatures
Vacature schrijven

Vacature finetunen

€235,- ex. btw per losse vacature

Jij levert een vacature aan die je al geschreven hebt en wij finetunen de tekst volgens onze jobmarketingprincipes. Dat betekent dat wij hem optimaliseren. We maken je vacature vlot leesbaar, begrijpelijk én aantrekkelijk. Zonder dat we inhoudelijk iets wijzigen.

Infographic vacature
Vacature infographic
€195,- ex. btw per losse infographic

We zetten je vacaturetekst om in een infographic, waarin de kandidaat in één oogopslag ziet wat je te bieden hebt. Een aantrekkelijk visueel geheel, wat je makkelijk deelt via social media. Ideaal om je medewerkers te laten verspreiden in hun netwerk.

Actie vacatures

Vacaturetekst verrijken

€395,- ex. btw per losse vacaturetekst

Je stuurt ons een bestaande vacaturetekst en wij bellen met de vacaturehouder om scherpe vragen te stellen. Met die info presenteren we de vacature op zijn best. We zorgen ook voor vindbaarheid (SEO),  doelgroepgerichte informatie en onderscheid van concurrenten.

Vacature Infographic
Infographic vacature
Vacature Infographic
Yes, ik wil nieuwe vacatures!
Return to top of page