Skip links

Tijdelijke hulp bij arbeidsmarktcommunicatie

Regel nu een expert, vol flexibiliteit

Je hebt vaak zaken die blijven liggen. Een vacature die je maar niet herschreven krijgt, social mediakanalen of je werken-bij-site die updates nodig hebben, een wervingscampagne die ontwikkeld moet worden of een advies wat je nodig hebt. Maar je hebt niemand om deze klussen op te pakken. Soms zijn het niet voldoende uren om iemand aan te nemen of vind je de juiste kandidaat niet. Dan is onze tijdelijke hulp bij arbeidsmarktcommunicatie ideaal voor jou.

Waarom dit jouw ideale oplossing is

  • Al vanaf 4 uur per maand zet je een expert in voor jouw vragen in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.
  • Even een maand minder uren nodig of juist meer? Alles is mogelijk.
  • We hebben alle expertises in huis, van tekstschrijven, doelgroepanalyses en employer brandonderzoek tot online wervingscampagnes en werken-bij-websites bouwen.
  • Wij doen continu zelf onderzoek binnen de arbeidsmarkt, dus werken altijd volgens de laatste inzichten.
  • Lage kosten, maximaal resultaat.

“Ideaal hoe we zo de expertise binnenhaalden en ook tussendoor het aantal uren per maand konden wijzigen. Was een mooie tijdelijke overbrugging tot we een vaste medewerker in dienst konden nemen. En Employer Brander hielp ook nog met de aanname van onze nieuwe vaste collega.”

 Frank de Koning | HR Manager Recruitment & Redeployment bij DHL

Jouw vraag naar arbeidsmarktcommunicatie

Het is niet altijd makkelijk om voor een zwangerschapsverlof de ideale vervanger te vinden of de ideale specialist voor die vaste vacature. Dan is het fijn als je toch (lopende) zaken kunt voortzetten via flexibele inhuur. Tijdelijke inzet van een expert is misschien wel dé oplossing. Wij kunnen je ook helpen om die ideale kandidaat binnen te halen. Zo kunnen we een assessment voor je maken, waarmee je kan testen of jouw kandidaat de juiste kennis in huis heeft of we kunnen je ondersteunen bij de sollicitatiegesprekken. Maar misschien heb je gewoon wat kleine klussen elke maand, waar je niet een medewerker op kan of wil aannemen. Dan is deze flexibele inzet ideaal voor je.

Onze abonnementen

Zoals je hieronder ziet, hebben we 3 verschillende abonnementen, namelijk light, basis en compleet. Je huurt ons hierbij al in vanaf 4 uur per maand. In 4 uur kunnen we bijvoorbeeld vacatureteksten voor je schrijven, of we maken wat social media posts en plaatsen deze voor je. Heb je wat grotere klussen liggen, dan kun je ook gaan voor 8 of 16 uur per maand. In 8 uur ontwikkelen we bijvoorbeeld een online campagne voor je, adviseren we management of HRM of kunnen we aan de slag met de optimalisatie van jouw candidate experience. Ga je voor 16 uur? Dan kunnen we je social mediastrategie of communicatiestrategie gaan ontwikkelen met bruikbare content of aan de slag met je werken-bij-website. Wat denk je van een plan ontwikkelen voor een sterk employer brand bij de nieuwe thuiswerkcultuur? De opties zijn eindeloos. Heb je een maand minder uren nodig of juist meer? Ook dat is geen probleem.

Light abonnement

Light

4 uur per maand, voor €395,-.
Eenmalig extra uren inkopen? Dan betaal je €92,50 per uur.

Basis abonnement

Basis

8 uur per maand, voor €750,-.
Eenmalig extra uren inkopen? Dan betaal je €90,- per uur.

Compleet abonnement

Compleet

16 uur per maand, voor €1.440,-.
Eenmalig extra uren inkopen? Dan betaal je €87,50 per uur.

Onze voorwaarden

  • Na elke maand neem je hooguit 10% van de uren mee naar de volgende maand, de rest maak je op of vervalt.
  • Je ontvangt van ons elke maand een overzicht van de ingezette uren op de factuur.
  • De opzegtermijn is 1 maand, die ingaat op de 1ste dag van de maand volgend na de opzegging. Dus zeg je op 5 augustus op, dan gaat de opzegging in op 1 september en eindigt je abonnement op 30 september.
  • Je kunt tussendoor wisselen van abonnement. Ook hier geldt dat per de 1ste van de volgende maand, na de wijziging, de nieuwe abonnementsvorm ingaat.
Return to top of page