Skip links

Kandidaten bereiken met een sterke campagne

Opvallen bij de juiste kandidaten, begin vandaag

De ideale kandidaat vinden voor je vacature, dat is zo makkelijk nog niet. Ons zusterbedrijf Sterkwerkgeversmerk helpt je hierbij. Met slimme wervingscampagnes brengen we je vacature of je employer brand onder de ogen van de juiste doelgroep. Hierbij doen we niet aan schieten met hagel, we onderzoeken namelijk exact welke media en middelen we het beste in kunnen zetten voor jouw doelgroep. Zo ontwikkelen we voor iedere opdrachtgever, ongeacht het budget, een onderscheidende campagne. Kom maar op met die sollicitanten!

Opvallen bij de juiste kandidaten
We doen onderzoek naar jouw doelgroep, zo weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt.

Continue verbetering
Gedurende de campagne verbeteren we voortdurend. A/B-testen, heatmaps & analytics: we doen het allemaal.

Jij behoudt de regie
Wij regelen de campagne, maar de sollicitaties? Die ontvang je gewoon in je eigen mailbox of ATS.

Ontdek hoe Sterkwerkgeversmerk een campagne voor je opzet

Stap 1: Aanvraag

Het begint allemaal met jouw aanvraag. Samen kijken we naar welke doelgroep(en) je wil bereiken, doelen je wil behalen en natuurlijk naar wat je budget is. Ook kijken we samen of je nog wat hulp kan gebruiken met het oppimpen van je vacaturetekst en of het verstandig is om gebruik te maken van een speciaal door ons ingerichte campagnepagina. Vervolgens gaan wij aan de slag. We duiken in je doelgroep zodat we exact weten via hoe we ze het beste kunnen bereiken.

Stap 2: Plan de campagne

Je ontvangt van ons een campagnevoorstel op maat. Hier lopen we samen even doorheen en waar nodig passen we nog het een en ander aan. Tevreden? Dan ontvangen we graag van jou de vacaturetekst, beschikbaar beeldmateriaal en, wanneer je kiest voor het gebruik van een optimale campagnepagina, je huisstijl. Hebben we dit van je ontvangen? Dan staat de campagne voor je het weet live en komen de eerste sollicitaties binnen.

Stap 3: Aan de slag

Het houdt voor ons niet op zodra de campagne live staat, want het kan natuurlijk altijd beter. Daarom blijven we continu A/B-testen, bijsturen en tot in de puntjes optimaliseren. Zo wordt je campagne nog succesvoller. Is de campagne afgelopen? Dan ontvang je van ons een overzichtelijke rapportage met daarin alle data die je nodig hebt om de campagne te evalueren.

Succesverhalen

Van grote aantallen en brede campagnes tot zoeken naar een Operationeel Directeur of een Senior Data Engineer. Voor iedere campagne een eigen aanpak. Per case nemen we je mee in de uitdaging, onze oplossing en het resultaat. Zo krijg je een goed en concreet beeld van wat we doen en hoe we dat doen.

Return to top of page