Skip links

Campagnes

Die ene vacature precies onder ogen van de juiste doelgroep via onze campagne. Wij regelen het voor je!
Download brochure
Middelen
Online strategie
Analytics en optimalisatie

Middelen

Alle media en middelen die we inzetten, baseren we op de kennis van de doelgroepen. Waar bevinden zij zich, online en offline? Zo zijn we in staat om precies op de juiste plek te zijn met de juiste boodschap. Dat gaat dus veel verder dan een standaard jobboard. Dus komen we met creatieve ideeën om precies jouw doelgroep te raken op een moment dat zij het niet direct verwachten. Zo overwegen zij eerder jouw organisatie als potentiële werkgever. Denk bijvoorbeeld aan ons voorbeeld van de StarWars commercial in de bioscoop. Ook met kleinere budgetten zijn we heel creatief. We willen voor elke opdrachtgever een onderscheidende campagne neerzetten, die opvalt bij de doelgroep en echt goed bij hen past. Zo hebben we voor onze opdrachtgever ANAC een mooie campagne in België mogen draaien. Je leest er alles over op onze speciale campagnepagina. Ben je nieuwsgierig of we jouw vacature kunnen vullen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Campagnes en kanalen
Online strategie

Online strategie

Een online strategie bestaat niet alleen uit het delen van een vacature ergens op internet. Juist niet. We zoeken naar boodschappen die de doelgroepen aanspreken en ontwikkelen content om in te gaan op hun persoonlijke interesses. Doordat we precies weten wat er leeft onder de doelgroepen, weten we welke informatie zij zoeken en hoe we dus antwoord kunnen geven op hun vragen. Om precies te weten hoe een doelgroep in elkaar zit, doen we eerst uitgebreid onderzoek. Dus niet onder een groepje van slechts 10 tot 20 personen, maar minimaal 50 personen in een zo specifiek mogelijk bepaalde doelgroep. Bijvoorbeeld een onderzoek onder vrouwelijke Accountants met 2 tot 5 jaar werkervaring, in een bepaalde regio. We brengen precies in kaart wie zij zijn en wat hun interesses en vragen zijn in het leven.

Zo kun je als opdrachtgever erop rekenen dat wij nooit met hagel schieten, maar recht op ons doel afgaan. Dat dat vaak mooie resultaten oplevert, mag dan duidelijk zijn.

Neem contact op

Analytics en optimalisatie

Dan kun je van alles de wereld in werpen qua advertenties, boodschappen en vacatures. Maar werkt het dan ook echt? We laten niets aan het toeval over en meten alles wat we doen. Zo krijgen we steeds meer inzicht in de successen en in de kansen waar we kunnen aanscherpen. Zo optimaliseren we continu alle campagnes. Ook als opdrachtgever krijg je van ons inzicht in deze ontwikkelingen. Elke maand leveren we rapportages op van alle gedraaide campagnes. In duidelijke schema’s en cijfers. Zodat iedereen binnen je organisatie het rapport zelfstandig kan lezen en begrijpen. Zo snap je ook direct waar je geld aan besteed wordt en wat je ervoor terugkrijgt.

Wil je weten welke kanalen voor jou werken en welke boodschappen echt aanslaan? We helpen je graag verder. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring delen we graag onze kennis met je.

Neem contact op
campagnemanager

Onze strakke campagnes

Hier lees je over de campagnes die we voor je voorgangers ontwikkelden en uitvoerden:
Wil je weten hoe we jouw werkgeversmerk kunnen versterken?
Neem contact op Download brochure
Return to top of page

Employer Brander Kalender

Ontvang hét werkboek voor de optimale Candidate & Employee Experience voor slechts €11,50 inclusief btw en verzendkosten

Ja ik wil de kalender!