Skip links

Kandidaten verleiden met sterke content

Werf ook succesvol, begin vandaag

We willen dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt bij je doelgroep: het moet overtuigen. Daarom verpakken we die boodschap in een mooi jasje door middel van content creatie. Dat doen we ten eerste met sterke, aantrekkelijke teksten die je kandidaten echt pakken. Zodat ze geboeid door blijven lezen tot het eind. Daarnaast wil het oog wat. Want iets kan nog zo mooi klinken, maar het moet er ook goed uit zien. Tekst, graphics, huisstijlen, fotografie en video’s: wij staan voor je klaar.

Vacatures met een sterk employer brand

Aantrekkelijke teksten in Nederlands en Engels
Zo zorgen we voor de beste aansluiting bij jouw doelgroep.

Authentieke foto’s en video’s
Deze tonen een aantrekkelijk maar ook realistisch beeld.

In lijn met jouw huisstijl
Wel zo fijn voor de herkenbaarheid van jouw organisatie.

Ontdek hoe jij kandidaten kan verleiden met content creatie

Tekst

Waar jij de expert in jouw vakgebied bent, zijn wij dat in het verwoorden ervan. We draaien moeiteloos de meest aantrekkelijk teksten in elkaar. Zo zorgen wij onder andere voor creatieve vacatureteksten, webcontent, slogans en advertentieteksten. We spelen met taal en creëren een boodschap die exact op jouw employer brand aansluit.

Onze tekstexperts zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Geen droog gedoe of clichéverhalen waar de doelgroep op afhaakt maar scherpe, wervende content die opvalt in de massa en jouw specifieke kandidaat prikkelt. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken; alles in arbeidsmarktcommunicatie past in ons straatje.

Foto- en videografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en doorgezaagde stockfoto’s betoveren tegenwoordig geen enkele kandidaat meer. Zorg dus voor geloofwaardige en creatieve beeldvorming die jouw organisatie van haar beste kant laat zien. Storytelling is de sleutel en daar zijn wij goed in. Wij vertellen verhalen die raken en tonen de aantrekkelijke realiteit waarin jouw potentiële kandidaat zichzelf wil zien.

We gaan op zoek naar interessante verhalen in de organisatie. Waar onze tekstschrijvers er een persoonlijk en vooral herkenbaar geheel van maken, schieten onze zeer ervaren fotografen en videospecialisten er de mooiste beelden bij. Hierbij gaan we niet voor de knapste collega in het pand, maar tonen we een dwarsdoorsnede van de organisatie. Gewoon zoals het is, daar houden mensen van.

Vormgeving en design

Naast strategie en briljante teksten is visual design een belangrijk onderdeel van je employer brander. Kleurkeuze, vormgebruik, typografie: alles heeft invloed op hoe jouw uiting op de kandidaat overkomt. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Stop dus niet vlak voor de finish line en zorg ervoor dat je Employer Brand Design goed aansluit op je doelgroepen en past bij je organisatie.

Wij zorgen ervoor dat jouw employer brand, huisstijlen en identiteit, strategieën, campagnes en content naadloos op elkaar aansluiten. Dat kan soms op manieren zijn waar je zelf niet aan had gedacht. Maar wij zijn van mening dat buiten de lijntjes kleuren juist datgene is wat arbeidsmarktcommunicatie zeer effectief kan maken.

Succesverhalen

Van creatieve concepten en ideeën naar concrete resultaten. Lees hier meer over alle verhalen die we voor onze klanten hebben verteld. In deze cases laten we zien wat we deden aan content creatie, waarom we dat deden en hoe we dat aanpakten. Zo krijg je een concreet beeld van onze creativiteit en wat we jou kunnen brengen.

Return to top of page