Skip links

Content

Van vacatureteksten tot fotografie. We zorgen ervoor dat jij er als werkgever op je best uitziet.
Download brochure
Tekst
Fotografie en video
Grafisch ontwerp

Tekst

Met echte copywriters in huis, mag je van ons de nodige creativiteit verwachten in onze arbeidsmarktcommunicatie. Of dat nu gaat om vacatureteksten, webteksten, slogans of advertentieteksten. We zijn altijd scherp. We spelen met taal en creëren zo voor elke opdrachtgever een eigen boodschap. Niet een droog verhaal waar je doelgroep op afhaakt, maar korte, krachtige teksten die prikkelen en uitdagen om verder op onderzoek uit te gaan.

Wil je bijvoorbeeld de teksten in je ATS eens aangescherpt hebben voor een optimale candidate experience? Dan zijn wij er voor je. Wil je een nieuwsbrief ontwikkeld hebben voor de mensen in je talentpool? Ook dat regelen we voor je. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken; alles in arbeidsmarktcommunicatie past in ons straatje.

Neem contact op
Tekstschrijven
Content video en fotografie

Fotografie en video

Vaak zien we standaard foto’s en video’s verschijnen in arbeidsmarktcommunicatie. Dat vinden we jammer. Wij zijn steeds op zoek naar een nieuwe creatieve invalshoek, die past bij je organisatie. Zodat we niet 13 in een dozijn foto’s en video’s afleveren. We geloven in storytelling. Dus vertellen al onze visuals een verhaal. Er gebeurt iets. Zo raken we kandidaten en zorgen we voor herkenning. Onze kern hierin is: authenticiteit. Geen gemaakte scene’s, maar de realiteit in beeld gebracht. Want we weten dat de Nederlandse arbeidsmarkt geloofwaardigheid belangrijk vindt. Dus kiezen voor echte medewerkers en geen acteurs. En zijn we niet op zoek naar de allermooiste collega’s in het pand, maar laten we zien hoe de dwarsdoorsnede van de organisatie eruitziet. Gewoon zoals het is.

We gaan op zoek naar verhalen in de organisatie. En we maken het persoonlijk. Met wat humor, wat emotie en veel herkenbaarheid. Zodat het verhaal gaat leven en onthouden wordt.

Neem contact op

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp reflecteert het Employer Brand van jouw organisatie. Kleurkeuze, vormgebruik, typografie, alles heeft invloed op hoe jouw uitingen overkomen op de kandidaat. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, dus wij zorgen ervoor dat je Employer Brand Design gelijk goed aansluit op je doelgroepen en past bij de organisatie.
Het Corporate Brand biedt vaak veel handvatten, maar kan ook een restrictie zijn. Aan ons de taak om naadloos aan te sluiten op je stijl, maar wel de grenzen op te zoeken om je arbeidsmarktcommunicatie zo effectief mogelijk te laten zijn. Met het opzetten van een Employer Brand Design denken we ook verder én terug naar (recruitment)strategieën, het opzetten van campagnes en het produceren van content. Dan ondersteunt het Design volledig jouw Employer Brand.

Neem contact op
Content en grafisch ontwerp

Onze content

Hier lees je over de content die wij voor je voorgangers hebben gemaakt:
Wil je weten hoe we jouw werkgeversmerk kunnen versterken?
Neem contact op Download brochure
Return to top of page

Employer Brander Kalender

Ontvang hét werkboek voor de optimale Candidate & Employee Experience voor slechts €11,50 inclusief btw en verzendkosten

Ja ik wil de kalender!