Skip links

Trainen is

jezelf ontwikkelen. beter worden. toekomstgericht blijven
Ja ik wil verbeteren!

Training

Zelf aan de slag? We bieden meerdere trainingen aan. Van online vacaturetraining tot inhouse EVP training, we delen onze kennis graag met je!

Heb je last van medewerkers in je team, die weinig gemotiveerd lijken? Vind je het ziekteverzuim aan de hoge kant? Of misschien heb je het gevoel dat mensen niet optimaal presteren en vrij snel je organisatie alweer verlaten? In een 2 uur durende inspiratiesessie zet Chantal van Kuyen jou als manager op scherp.

Bekijk de inspiratiesessie
Employer branding en werkgeluk

Masterclasses Employer Branding

Je wil als organisatie de beste talenten aantrekken en je wil goede medewerkers graag behouden. Dan is employer branding een belangrijke tool om op de agenda te zetten.

Lees meer
betrokken

Masterclasses leiderschap

Gegarandeerd krijgt je enthousiasme over het leidinggeven een flinke boost tijdens deze masterclasses. Je ontdekt hoe je het allemaal leuker en makkelijker maakt.

Lees meer
Vacatures met een sterk employer brand

Online vacaturetraining

In 10 lessen loodsen we je door alles wat je moet weten om de beste vacatureteksten te kunnen schrijven. Geheel online, in je eigen tijd en tempo.

Lees meer
Leesbaar

Incompany vacaturetraining

Een uitgebreide training Vacatureteksten Schrijven die precies past bij jouw organisatie, waarin we jou (en je collega’s) meenemen in alle facetten van persona’s tot jobmarketing.

Lees meer
Je employer brand versterken en werkgeluk vergroten

EVP training

Je leert hoe jij jouw organisatie op de best mogelijke manier aan de arbeidsmarkt presenteert. Je EVP geeft een vereenvoudigd beeld van je employer brand: wat je als werkgever te bieden hebt.

Lees meer
Koppeling-ATS

Experts in Engagement

Je ontdekt hoe je je eigen talent optimaal inzet en hoe leidinggeven leuker wordt. Je leert hoe jij als manager het verschil maakt voor je team en je organisatie. De training volg je via ons online platform bedrijfscollege.

Lees meer

“Employer Brander heeft ons via de training met veel enthousiasme meegenomen in het schrijven van wervende vacatureteksten. Van de collega’s kreeg ik terug dat ze er energie van hadden gekregen. Even wat anders dan de dagelijkse werkzaamheden.
Aan de hand van alle tips hebben we onze vacatureteksten aangepast. Tijdens de onlangs gevoerde gesprekken kregen we meerdere keren terug dat ze onze tekst zo leuk vonden.
We vinden het enthousiasme en de praktische benadering heel fijn. Chantal is heel toegankelijk en een fijne gesprekspartner. We konden samen goed inhoud geven aan de training.
Overweeg je te werken met Employer Brander? Dan zou ik willen zeggen: ga in gesprek, onderzoek het samen en laat je overtuigen!”

Review Employer Brander

Rosa Ambachtsheer | Gemeente Heerenveen

Meer weten?

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Return to top of page