Skip links

Training Employer Value Proposition

Hoe je met je EVP succesvol communiceert met je kandidaten

Aan het eind van de dag weet je:

 • Wat een Employer Value Proposition is
 • Hoe je een Employer Value Proposition ontwikkelt
 • Wat je doelgroep belangrijk vindt
 • Hoe je je Employer Value Proposition in de praktijk gebruikt
 • De EVP te vertalen naar succesvolle communicatie

‘’Wat me het meest is bijgebleven van de training is hoe je snel het verschil kunt maken met relatief simpele acties en hoe je de EVP goed samenstelt.’’

Medewerker Gemeente Epe

Wat ga je leren?

Hoe jij jouw organisatie op de best mogelijke manier aan de arbeidsmarkt presenteert. Je EVP geeft een vereenvoudigd beeld van je employer brand: wat je als werkgever te bieden hebt. Met je EVP breng je in kaart:

 • Op welke punten je je onderscheidt van je concurrenten in de arbeidsmarkt
 • Wat de werksfeer/cultuur is binnen jouw organisatie
 • Welke arbeidsvoorwaarden je te bieden hebt
 • Waar je als organisatie voor staat/aan welk groter doel je bijdraagt

Nadat we jouw EVP-model hebben geschetst, ga je de inhoud vertalen naar een aantrekkelijke boodschap richting de arbeidsmarkt. Dé start van aantrekkelijke en aansprekende communicatie richting jouw doelgroepen.

Hoe gaan we dat doen?

We starten met een klein stukje huiswerk: een kleine opdracht ter voorbereiding van de training, zodat je ook echt alles uit de training haalt en je naar huis gaat met een mooie eerste opzet van je EVP. Tijdens de training bouwen we je EVP op, met veel concrete tips en voorbeelden. We denken met je mee over jouw doelgroepen, jouw concurrenten en stellen je scherpe vragen om zaken te benoemen, die voor jou misschien vanzelfsprekend zijn. We werken in kleine groepen, waardoor we veel 1-op-1 aandacht hebben. Een hele interactieve training dus, waarbij je via alle opdrachten een echte belofte creëert. Beloofd!

Hoe ziet de dag eruit?

We starten om 09:30 uur met de inleiding in de Employer Value Proposition. Al vrij snel gaan we praktisch aan de slag met het vullen van jouw EVP-model. Tussendoor maken we natuurlijk tijd voor koffie & thee met iets lekkers. Om 12:00 uur storten we ons op de lunch, zodat we met nieuwe energie om 12:30 uur verder kunnen met het vertalen van jouw EVP naar een concrete boodschap. Om uiteindelijk om 14:30 uur af te sluiten.

Actie vacatures

Voor wie is deze training?

Voor HR-adviseurs, P&O’ers, recruiters, communicatieadviseurs, medewerkers arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketeers en voor iedereen die graag kandidaten aantrekt als magneten, dankzij een eerlijke en unieke propositie.

De prijs: 795
Dit is het totaalbedrag per persoon, inclusief al het lekkers en de kennis die je opdoet. Neem je een directe collega mee? Dan krijgt hij/zij 20% korting! De perfecte kans om als HRM en Communicatie samen te werken.

Wat krijg je?
Een dagje uit met heerlijke koffie en thee, een lekkere lunch en een flinke dosis kennis en inspiratie om je EVP te ontwikkelen. Veel 1-op-1 aandacht. Je loopt als EVP-expert weer naar buiten, met een ingevulde EVP en een belofte onder je arm. Vol energie dankzij alle nieuwe inzichten, uitkomsten en trainingsmaterialen én een goodiebag.

De locatie
De training geven we op ons gezellige kantoor in Hilversum, met Station Mediapark en Station Hilversum op korte loopafstand. We hebben een trainingsruimte, die meer weg heeft van een woonkamer.

De voorwaarden

 • De Employer Value Proposition training is voor minimaal 2 tot maximaal 5 deelnemers. Zo kunnen we optimale aandacht besteden aan jouw EVP.
 • De prijzen die we noemen zijn exclusief BTW.
 • Tot een maand voor de training, kun je kosteloos de training annuleren.
 • Annuleer je tussen een maand en 14 dagen voor de training, dan betaal je alsnog 50% van het oorspronkelijke bedrag.
 • Annuleer je binnen 14 dagen voor de training, dan betaal je helaas het gehele bedrag.
 • Ben je er onverwacht niet op de dag van de training, dan ontvang je toch gewoon de factuur, dus stuur gerust een vervanger.

Inschrijven

Schrijf je in voor de training en ga aan de slag met de Employer Value Proposition van jouw organisatie!

Inschrijven
Return to top of page