Skip links

Incompany vacaturetraining

Hoe je van jouw vacatures ware magneten maakt

Actie vacatures

Aan het eind van de dag weet je:

 • Hoe je aantrekkelijke vacatureteksten schrijft
 • Hoe je de juiste wervingskanalen uitkiest en efficiënt kan inzetten.
 • Hoe je jobmarketing effectief in kan zetten

Wat ga je leren?

Tijdens deze training Vacatureteksten Schrijven leren we je alles om van jouw vacatures ware magneten te maken, die automatisch talent aantrekken. Je leert hoe je een geweldige vacature schrijft en wat de beste opties zijn om je vacature aan kandidaten voor te schotelen. Dit doen we door je mee te nemen in de werking van vacatures, op basis van ons eigen onderzoek. Hoe lezen kandidaten vacatures? Welke advertentiekanalen werken het best? Maar ook op basis van algemeen onderzoek. Welke opbouw is het meest effectief, welke taal gebruik je en wat is de beste inhoud?

Hoe gaan we dat doen?

Een uitgebreide training Vacatureteksten Schrijven die precies past bij jouw organisatie. We duiken in jullie employer brand, jullie huisstijl, jullie doelgroepen en jullie bestaande vacatures. We nemen jullie vervolgens mee in alle nieuwe mogelijkheden om jullie aanpak te optimaliseren. Daarna kunnen jullie de candidate experience naar een nog hoger niveau brengen. Maar wij zijn niet de enigen die voorwerk verrichten, ook jullie mogen alvast aan de slag. We geven jullie een kleine opdracht mee ter voorbereiding, zodat we direct de diepte in kunnen.

Incompany is misschien niet helemaal de waarheid, want we doen de training niet bij jou op kantoor, maar op een inspiratievolle locatie. Wat wel waar is, is dat het alleen voor jou en je collega’s is, allemaal van dezelfde organisatie. En: we regelen een locatie in de buurt van jullie kantoor, zodat je niet ver hoeft te reizen.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten om 10:00 uur met de inleiding naar briljante vacatureteksten. Tussendoor maken we natuurlijk tijd voor koffie & thee met iets lekkers. Om 12:30 uur storten we ons op de lunch, zodat we met nieuwe energie om 13:00 uur verder kunnen met de tips & tricks voor de beste vacatureplaatsingen. En dan sluiten we samen de dag af om 14:30 uur met een drankje & hapje. Omdat we je meenemen door 2 verschillende onderdelen, hebben we deze uren nodig om je alles te bij te brengen. Maar dan loop je ook wel als expert weer naar buiten. Vol energie dankzij alle nieuwe inzichten, uitkomsten én trainingsmaterialen.

Wie is nu precies je doelgroep en wat vinden deze kandidaten belangrijk? Op basis daarvan start je met je vacature. Zo bied je je kandidaten precies die informatie waar zij behoefte aan hebben. Na de recruitment marketing aanpak duiken we ook in de praktische zaken van een vacature, zoals het ideale aantal woorden, de beste opbouw, het meest passende taalgebruik, verleidingstechnieken en wat slimme weetjes over bullets en acties.

Waar kun je het beste je vacature plaatsen om ook echt de juiste kandidaten aan te trekken? We nemen je mee langs de standaardkanalen en nichesites om precies jouw doelgroep(en) te bereiken. Zo gebruik je echt recruitment marketing om jouw kandidaten aan te spreken en over te halen om te solliciteren. Bij standaardkanalen denken we aan Facebook, LinkedIn en Indeed bijvoorbeeld. En met nichesites bedoelen we vaksites bijvoorbeeld die jouw kandidaten gebruiken. Welke zijn dat en hoe gebruik je ze? We laten het je zien.

Voor wie is deze training?

Voor HR-adviseurs, P&O’ers, recruiters, communicatieadviseurs, medewerkers arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketeers en voor iedereen die graag meer waarde uit een vacature wil halen.

De prijs: 2.950 (5 personen)
Hiervoor ontvang je een training voor de hele groep, afgestemd op jouw organisatie, inclusief de mooie locatie, al het lekkers en de kennis die je opdoet. Kom je met meer dan 5 personen? Check dan de voorwaarden voor de extra kosten.

Wil je deze training voorleggen aan iemand binnen je organisatie? Vraag dan de offerte op maat aan. Dan sturen we je direct de exacte kosten met nog eens feitelijk alle punten op een rij, zodat je collega direct de meerwaarde ziet van deze training voor jou en je team.

 • Je komt met een groep van minimaal 4 deelnemers.
 • Voor elke extra deelnemer boven de 5 vragen we € 450,- extra voor alle kennis die hij/zij opdoet en de onderhoudskosten, want al dat lekkers is helaas niet gratis.
 • Om elke deelnemer optimaal de aandacht te kunnen geven, trainen we maximaal 10 deelnemers tegelijk.
 • De prijzen die we noemen zijn exclusief BTW.
 • Tot een maand voor de training, kun je kosteloos de training annuleren.
 • Annuleer je tussen een maand en 14 dagen voor de training, dan betaal je alsnog 50% van het oorspronkelijke bedrag.
 • Annuleer je binnen 14 dagen voor de training, dan betaal je helaas het gehele bedrag.
 • Zijn er collega’s onverwacht niet op de dag van de training, dan staan zij toch gewoon op de factuur, dus stuur gerust een vervanger.
 • Wij rekenen geen extra kosten, zoals reiskosten. Dat zit al in de prijs verwerkt.

Offerte op maat

Vraag een offerte op maat aan en maak van jouw vacatureteksten ware magneten!

Offerte op maat
Of neem contact op voor meer informatie
Return to top of page