Skip links

Maak van leidinggeven een feestje

En creëer een team dat dit elke dag met je meeviert

Klinkt goed, hè? Het gebeurt wat ons betreft nog te weinig op de werkvloer, maar het kan wel.

Wist je dat veel teams gedemotiveerd zijn? Dat ze niet goed op elkaar ingespeeld zijn en dat dat behoorlijk drukt op de werksfeer?

Als manager krijg je hierdoor te maken met medewerkers die niet betrokken zijn, die zich ziek melden, die onder hun niveau presteren of die te snel de organisatie weer verlaten. Dat kost niet alleen veel geld, maar ook grote hoeveelheden aan energie.

Dat kan ook anders!

Inspiratiesessie Employer Brander

Laat de transformatie starten

Want hoe zou het zijn als het op de werkvloer echt elke dag een feestje is? Als alles soepel verloopt en jouw team maximaal gaat presteren?

Als leidinggevende zit je er vaak middenin. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Je weet niet beter.

In dit geval is afstand nemen de juiste oplossing. Afstand creëert nieuwe perspectieven van waaruit weer nieuwe ideeën ontstaan.

Onze trainer Chantal van Kuyen weet als geen ander hoe ze jou moet inspireren en hoe ze jou deze nieuwe perspectieven kan geven. Chantal is doortastend, scherp, heeft enorm veel (mensen) kennis en benoemt de zaken graag zoals ze zijn.

Jouw transformatie staat centraal, je boekt de sessie immers niet voor niets.

Je voelt dat er iets moet veranderen, maar je weet niet hoe. Na een sessie van Chantal weet jij na slechts twee uur wel hoe je dit moet aanpakken.

Ze voelt je aan de tand, stelt je op scherp en motiveert jou om ook het beste uit jezelf te halen. Niet alleen in je managersrol, maar als mens.

Inspired action

Tijdens deze sessie:

Word je aan het denken gezet en na deze sessie ga je aan de slag met de actiepunten die direct op jouw agenda komen.

Zo ben je niet alleen geïnspireerd, maar zorgt deze sessie er ook direct voor dat je jouw inzichten direct in de praktijk aanpakt.

Ik boek graag een sessie met Chantal
Employer branding door Employer Brander

Toplocatie

Omdat inspireren op de werkvloer zelf vaak niet echt lekker werkt, regelen we een toplocatie bij jou in de buurt. Een plek, die op zichzelf al inspiratie brengt. Van alle gemakken voorzien. Zelf hebben we in Hilversum ook een toplocatie om de meest inspirerende sessies te houden.

Voor wie?

Deze sessie is geschikt voor managers die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen.

Die door een leider geïnspireerd willen worden en toe zijn aan nieuwe inzichten, nieuwe perspectieven en zichzelf daardoor blijvend willen ontwikkelen.

Meer weten?

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

Investering

Deze inspiratiesessie kost 1.250 bij deelname van 2-3 managers. Dit bedrag is inclusief de locatie, catering en materialen. Wil je met een grotere groep deelnemen, vraag dan naar een offerte op maat.

 

“Success is not final, failure is not fatal; it is the courage to continue that counts” Winston S. Churchill

Ik boek graag een sessie met Chantal

Meer weten?

Ben jij klaar om naar het volgende niveau te gaan en met volledige nieuwe motivatie direct in de praktijk succesvolle stappen te zetten?

Dan kan Chantal niet wachten om jou te ontvangen!

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

Return to top of page