Skip links

Laat je inspireren

En maak van leidinggeven een feestje
Heb je last van medewerkers in je team, die weinig gemotiveerd lijken? Vind je het ziekteverzuim aan de hoge kant? Of misschien heb je het gevoel dat mensen niet optimaal presteren en vrij snel je organisatie alweer verlaten.

Allemaal zaken waar je als manager mee te maken krijgt en die je werk niet per se makkelijker maken. Dan is het goed om er even afstand van te nemen en vanuit een nieuw perspectief ideeën op te doen. Zo maak je leidinggeven leuker.

Employer branding door Employer Brander

Laat de transformatie starten

Laat onze trainer/coach Chantal van Kuyen je inspireren tijdens deze 2-uur durende sessie. Je kunt rekenen op scherpte, humor, doortastendheid en eerlijkheid. Chantal draait niet om de zaken heen en benoemt ze zoals ze zijn. Ze houdt ervan om transformatie in gang te zetten, waarbij ze mensen het beste uit zichzelf laat halen. Ze zet jou als manager op scherp.

Inspired action

Tijdens de inspiratiesessie hoor je de meest interessante feiten over motivatie, betrokkenheid, mindset en succes. Je wordt aan het denken gezet en vertrekt na de sessie met acties op je agenda. Zo blijft het niet bij inspiratie, maar heeft je tijdsinvestering ook echt waarde voor jouw werkpraktijk.

Employer branding door Employer Brander

Toplocatie

Omdat inspireren op de werkvloer zelf vaak niet echt lekker werkt, regelen we een toplocatie bij jou in de buurt. Een plek, die op zichzelf al inspiratie brengt. Van alle gemakken voorzien.

Meer weten?

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Investering

Deze inspiratiesessie kost 1.250 bij deelname van 2-3 managers. Dit bedrag is inclusief de locatie, catering en materialen. Wil je met een grotere groep deelnemen, vraag dan naar een offerte op maat.

 

“Success is not final, failure is not fatal; it is the courage to continue that counts” Winston S. Churchill

Meer weten?

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Return to top of page