Skip links

Masterclasses Employer Branding

Voor een sterker employer brand

Je wil als organisatie de beste talenten aantrekken en je wil goede medewerkers graag behouden. Dan is employer branding een belangrijke tool om op de agenda te zetten.

Het aantal specialisten in employer branding is nog steeds beperkt in Nederland. Dat betekent dat je als organisatie niet zomaar een expert in employer branding in dienst kunt nemen. Natuurlijk zijn er veel ZZP’ers te vinden, die deze diensten aanbieden. Maar hoe mooi is het als je zelf de kennis in huis kunt halen via een serie masterclasses? Zodat de recruiter, P&O/HR-Adviseur, Communicatieadviseur of Manager Talentontwikkeling zelf aan de slag kan om jullie organisatie als sterke werkgever te positioneren in de markt?

Employer Branding door Employer Brander

Start met een gratis masterclass

Check alvast de gratis webinar op donderdag 28 oktober aanstaande, om 15:00 uur. Laat je inspireren tijdens deze gratis webinar hoe je draagvlak creëert om employer branding op de agenda te zetten in jouw organisatie. Stap voor stap nemen we je mee in het proces hoe je iedereen aan boord krijgt van dit luxe schip, dat de organisatie vooruitbrengt.

We starten met een nieuwe serie masterclasses: de Masterclasses Employer Branding. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Elke masterclass vindt live plaats via Google Meet. Zo heb je als deelnemer de kans om je vragen direct te stellen en ontmoet je andere deelnemers, die misschien wel tegen dezelfde dingen aanlopen als jij. Elke masterclass heeft ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Elke serie masterclasses bestaat uit 5 live masterclasses, van elk 1,5 uur. Het vraagt geen grote tijdsinvestering in één keer. Elke masterclass bestaat uit ongeveer 1 uur kennisdeling en een half uur interactie binnen de groep deelnemers.

Schrijf je in voor de gratis webinar Schrijf je in voor de serie masterclasses

De masterclasses op de agenda:

Hoe help je jouw organisatie de best mogelijke werkgever te worden? Transformeer je organisatie in een ware magneet voor talent. Betrek alle stakeholders en ga samen aan de slag. Wij helpen je op weg.

In deze masterclass leer je alles over een goede concurrentie-analyse, een imago-onderzoek en hoe je je doelgroepen definieert. Een sterke basis voor een onderscheidend werkgeversmerk.

In deze stap nemen we de meningen en behoeftes van je medewerkers mee. We duiken in de ambities, de visie, de cultuur en de (arbeids)voorwaarden van je organisatie. En wat je te bieden hebt aan kandidaten en medewerkers.

In deze masterclass gaan we aan de slag de belofte richting de arbeidsmarkt te formuleren. We ontwikkelen de boodschappen, die je wilt communiceren naar alle doelgroepen. En we definiëren waarom jij dé ‘go to’ werkgever bent.

Nu is het tijd om bewijs te verzamelen van de belofte die je doet. We delen alle tips en trucs met je om kandidaten in de markt echt aan te spreken. Welke kanalen zet je in, welke taal gebruik je, welke boodschap is belangrijk? Hoe maak je het echt aantrekkelijk voor jouw doelgroepen?

Employer branding is een continu proces, waar je in blijft investeren. Je wilt namelijk niet alleen nieuwe mensen aantrekken, maar het liefst ook enige tijd behouden. En je wilt dat mensen zo optimaal mogelijk presteren. In deze masterclass maak je kennis met belangrijke tips voor employee engagement. Om je medewerkers betrokken en gemotiveerd te houden.

Jouw resultaat

Je hebt praktische handvatten om direct jullie employer brand te ontwikkelen/versterken. Je kunt aan de slag met alle onderdelen en zo binnen een aantal weken al de eerste mooie stappen zetten. Het resultaat is dat je straks een heldere boodschap scherp communiceert, zodat je de juiste talenten aanspreekt en aantrekt.

Team Employer Brander

Voor wie?

Deze masterclasses zijn interessant voor Recruiters, HR/P&O-Adviseurs, Communicatieadviseurs, HR-Consultants, Directeuren, Managers. Mensen die het beste uit zichzelf en uit hun organisatie willen halen. We gaan voor impact via diepgang, dus het is te gek als je je verhaal deelt tijdens de masterclass. Zodat we samen een oplossing formuleren, waar jij verder mee komt.

Wil jij je organisatie sterk op de kaart zetten? Dan is dit je kans. Laagdrempelig, persoonlijk, impactvol en heel betaalbaar.

Jouw investering: onze speciale aanbieding

Omdat dit de eerste serie is van deze masterclasses bieden we heel speciaal tarief. Je kunt deze hele serie volgen voor € 555. En neem je een collega mee uit dezelfde organisatie, dan betaalt hij/zij € 444.

De serie van 5 masterclasses start op maandag 22 november aanstaande. Dus schrijf je snel in! We hebben 2 momenten in de week. Laat ons via het formulier weten wat jou beter uitkomt.

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Ja, ik schrijf me in voor de serie Masterclasses Employer Branding
Beoordeling masterclass

“Een energieke en leuke Masterclass”
– Vishal, Interim Corporate Recruiter

“Wat een sprankelende en interessante Masterclass”
– Beate, Adviseur Werving & Selectie

“Goed en informatief en het maakt duidelijk overzichtelijk waar je direct mee aan de slag kan”
– Deelnemer masterclass

“Er werd heel duidelijk uitgelegd wat het belang van employer branding is”
– Deelnemer masterclass

Return to top of page