Skip links

Masterclasses Employer Branding

Voor een sterker employer brand

Je wil als organisatie de beste talenten aantrekken en je wil goede medewerkers graag behouden. Dan is employer branding een belangrijke tool om op de agenda te zetten.

Het aantal specialisten in employer branding is nog steeds beperkt in Nederland. Dat betekent dat je als organisatie niet zomaar een expert in employer branding in dienst kunt nemen. Natuurlijk zijn er veel ZZP’ers te vinden, die deze diensten aanbieden. Maar hoe mooi is het als je zelf de kennis in huis kunt halen via een serie masterclasses? Zodat de recruiter, P&O/HR-Adviseur, Communicatieadviseur of Manager Talentontwikkeling zelf aan de slag kan om jullie organisatie als sterke werkgever te positioneren in de markt?

Employer Branding door Employer Brander

Ontdek onze masterclasses

We hebben verschillende masterclasses: de Masterclasses Employer Branding. Elke masterclass brengt je dichter bij een sterk employer brand. Van concurrentie-analyse en doelgroeponderzoek tot het ontwikkelen en implementeren van je Employer Value Proposition (EVP).

Je kunt elke masterclass via e-learning volgen, voor 49,50 per stuk. De meest logische stap is om een concurrentie-analyse te ontwikkelen. Hieronder zie je de meest ideale volgorde van de masterclasses.

Schrijf je in voor de 1ste masterclass: Concurrentie-analyse

De masterclasses employer branding:

In deze masterclass leer je alles over een goede concurrentie-analyse, een imago-onderzoek en hoe je je doelgroepen definieert. Een sterke basis voor een onderscheidend werkgeversmerk.

In deze masterclass gaan we aan de slag de belofte richting de arbeidsmarkt te formuleren. We ontwikkelen de boodschappen, die je wilt communiceren naar alle doelgroepen. En we definiëren waarom jij dé ‘go to’ werkgever bent.

Nu is het tijd om bewijs te verzamelen van de belofte die je doet. We delen alle tips en trucs met je om kandidaten in de markt echt aan te spreken. Welke kanalen zet je in, welke taal gebruik je, welke boodschap is belangrijk? Hoe maak je het echt aantrekkelijk voor jouw doelgroepen?

Jouw resultaat

Je hebt praktische handvatten om direct jullie employer brand te ontwikkelen/versterken. Je kunt aan de slag met alle onderdelen en zo binnen een aantal weken al de eerste mooie stappen zetten. Het resultaat is dat je straks een heldere boodschap scherp communiceert, zodat je de juiste talenten aanspreekt en aantrekt.

Team Employer Brander

Voor wie?

Deze masterclasses zijn interessant voor Recruiters, HR/P&O-Adviseurs, Communicatieadviseurs, HR-Consultants, Directeuren, Managers. Mensen die het beste uit zichzelf en uit hun organisatie willen halen.

Wil jij je organisatie sterk op de kaart zetten? Dan is dit je kans. Laagdrempelig, persoonlijk, impactvol en heel betaalbaar.

Jouw investering: onze speciale aanbieding

Een hele fijne manier van jezelf ontwikkelen: via e-learning. Op jouw plek, op jouw moment. Dat maakt de masterclasses ook nog eens heel betaalbaar: slechts 49,50 per masterclass, incl. BTW.

Ja, ik schrijf me in voor de 1ste Masterclass: Concurrentie-analyse
Beoordeling masterclass

“Een energieke en leuke Masterclass”
– Vishal, Interim Corporate Recruiter

“Wat een sprankelende en interessante Masterclass”
– Beate, Adviseur Werving & Selectie

“Goed en informatief en het maakt duidelijk overzichtelijk waar je direct mee aan de slag kan”
– Deelnemer masterclass

“Er werd heel duidelijk uitgelegd wat het belang van employer branding is”
– Deelnemer masterclass

Return to top of page