Skip links

Missie Werkgeluk

Ontdek in 1 middag hoe je de prestaties van je team door een aantal kleine tweaks en inzichten naar een volgend niveau brengt!

Merk jij dat er op de werkvloer nogal wat struggles zijn? Dat teams niet helemaal lekker presteren en dat collega’s geen idee hebben hoe ze het beste met elkaar kunnen samenwerken? Dat klinkt wellicht een beetje gek, maar wist je dat teams over het algemeen niet hun maximale potentieel benutten?

Dat er binnen teams vaak (onuitgesproken) irritaties zijn die invloed hebben op het resultaat?

Dat er korte lontjes zijn, dat collega’s, zonder dat ze het door hebben elkaars trigger zijn?

We hebben allemaal weleens mindere dagen waarop de motivatie zoek is, maar zodra deze dagen de overhand krijgen is er toch wat anders aan de hand.

Employer Branding door Employer Brander

Ontdek deze masterclass

Maar hoe zorg je ervoor dat niet alleen de sfeer op de werkvloer, maar ook het werkgeluk op de werkvloer vergroot?

De afgelopen 15 jaar hebben we al heel wat werkgevers mogen helpen bij de zoektocht naar het ultieme werkgeluk op de werkvloer.

En het leuke is: dit is bij iedereen heel toepasbaar en supertoegankelijk. Bij onze methode heb je geen hele lange coachings nodig.

Na slechts één middag hebben wij de juiste basis gelegd en zal je direct verschil gaan zien.

Werkgeluk is niet vanzelfsprekend en er lopen in Nederland meer medewerkers rond die ongelukkig zijn dan medewerkers die volledig op hun plek zitten en dat is zonde!

Ik had het een aantal jaar geleden ook, maar vanaf het moment dat ik aan mezelf ben gaan werken kwam ik tot totaal nieuwe inzichten, die ik nu al al 15 jaar lang succesvol met anderen mag delen.

Met mijn MISSIE WERKGELUK:

 • Ontdek je in slechts 3,5 uur wat ieders kernwaarden zijn en persoonlijke missie
 • Krijg je handvatten om de motivatie te vergroten en irritaties te verlagen
 • Vindt het team verbinding met elkaar en met de missie van de organisatie

Zo kom je in deze teambuildingsessie in één dagdeel tot effectiever samenwerken vanuit kennis over elkaar en begrip voor elkaar.

Dit leidt tot:

 • Meer werkgeluk op de werkvloer
 • Minder ziekteverzuim
 • Kleiner verloop
 • Betere teamprestaties
Klik hier om vandaag nog een offerte aan te vragen

Dit doen we tijdens de masterclass:

Wie ben jij, waar loop jij tegenaan in je werk? Wat wil je bereiken met de Missie Werkgeluk?

Welke persoonlijke kernwaarden zijn voor jou het meest belangrijk? Hiermee krijg je inzicht in wat je gelukkig maakt en wat niet. Je ontdekt de 5 belangrijkste voorwaarden voor jouw geluk. En die richting geven aan de keuzes in je leven. Dit doet iedereen binnen de sessie, zo leer je elkaar ook direct veel beter kennen. Dat leidt ook tot meer begrip voor elkaar.

Iedereen heeft een missie in het leven. Misschien ben je je er nog niet zo bewust van. Tijdens deze sessie ontdek je wat jij te doen hebt in dit leven en hoe dit samenhangt met je werkgeluk. Waarom doe je wat doet? Het schept veel helderheid voor de richting die jij op wil.

Je kernwaarden en je missie geven perfecte handvatten om jouw werkleven te optimaliseren naar waar jij gelukkig van wordt. Je ontdekt nieuwe kansen en leert wat je te veranderen hebt. Zo leggen we de connectie tussen jouw persoonlijke missie en de missie van je organisatie/team. Dat geeft veel energie en vernieuwde motivatie.

In deze stap ontdekken we hoe jullie als team optimaal kunnen samenwerken met alle kernwaarden en missies die er bestaan onder de collega’s. Zodat iedereen met een goed gevoel werkt en zodat jullie elkaar kunnen stimuleren om meer plezier te hebben in je werk.

We leggen de verbinding tussen persoonlijke missies en de missie van de organisatie/het team. Dat geeft een heldere richting waar je als team naartoe moet. Het zorgt voor betrokkenheid bij elkaar en bij de organisatie.

Waarom meedoen?

 • Je ontdekt je eigen kracht en kwaliteiten
 • Je verbetert je gedachtes en overtuigingen
 • Je haalt het beste uit jezelf in je werk en de wereld daaromheen
 • Als team ga je de verbinding met elkaar en met de organisatie aan
 • Je ontdekt als team elkaars krachten en behoeftes zodat je efficiënter en succesvoller samen kunt werken.

Je krijgt persoonlijke aandacht van trainer Chantal, in real live op een inspiratievolle trainingslocatie.

Missie Werkgeluk

Voor wie?

Voor iedereen die het beste uit zichzelf en uit hun organisatie/team willen halen.

Wil jij je volledige potentieel benutten? Dan is dit je kans. Laagdrempelig, persoonlijk, en impactvol.

Testimonial Missie Werkgeluk
Cijfer masterclass

Jouw investering

Ben jij klaar om jouw maximaal potentieel te gaan benutten? Boek vandaag nog jouw missie en ontdek wat er nog meer allemaal in je zit.

Ik kan niet wachten om jou en je team te mogen inspireren en samen succesvol te ontdekken wat jou/jullie nou echt gelukkig maakt!

Ja, ik ontvang graag een offerte voor mijn team Ik lees graag de uitgebreide brochure
Return to top of page