Skip links

Wat is het belang van werkgeluk?

Je hebt de term werkgeluk wellicht al vaker gehoord, maar hoe kan jij dit inzetten voor jouw organisatie?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een groot percentage van de werknemers niet 100% happy is op de werkvloer.  Ongelukkig personeel is uiteindelijk het laatste wat je als werkgever wil.

Werkgeluk draagt bij op alle vlakken binnen de organisatie en zorgt o.a. voor een lager verloop van personeel, goed teamwork, betere prestaties en medewerkers die de grootste ambassadeurs van jouw organisatie zijn.

DOWNLOAD HIER DE WHITEPAPER WERKGELUK
Employer Branding door Employer Brander

Hoe draagt werkgeluk bij aan Employer Branding? 

Hoe zou het zijn als je als organisatie niet continu op zoek hoeft naar nieuwe medewerkers? Als jouw medewerkers heel betrokken zijn, positief zijn en vol energie elke dag aan hun werk beginnen? De sfeer is goed en hierdoor behalen jullie je resultaten en groeit je organisatie.

Klinkt goed he? Dit versterkt je employer brand dan ook. Want als je medewerkers gelukkig zijn, straal je dat uit naar buiten. Dat heeft als effect dat je klanten meer tevreden zijn en dat je een sterker imago hebt in de arbeidsmarkt. Win-win dus.

Om je employer brand te versterken, kun je een aantal vaste stappen volgen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

Klik hier voor het stappenplan employer branding

Wil jij jouw medewerkers wat extra’s bieden?

Als werkgever wil je natuurlijk maar één ding. Dat jouw medewerkers elke dag met een grote glimlach naar hun werk gaan. Want jij snapt dat ze dan ook beter presteren. Wil jij jouw medewerkers dit jaar een extraatje geven en de juiste handvatten om het werkgeluk binnen jouw organisatie te vergroten?

Klik op onderstaande button en deel ons platform met ze! Dit geeft een boost aan positieve energie.

Wijs ze op ons platform Experts in Engagement

Je team naar de next level

Via onze sessie Missie Werkgeluk helpen we hele teams in een ochtend of middag naar de next level. Zie het als hele concrete teambuilding, waarbij collega’s elkaar beter leren kennen, elkaar meer gaan waarderen en snappen. Zodat ze efficiënter kunnen samenwerken.

We starten met jou als manager/leidinggevende met de vraag wat de opdracht van het team is. We bespreken in wat voor organisatie jullie werken en ontwikkelen de sessie zo volledig op maat. Zodat het aansluit bij jullie werkpraktijk en zodat het hele team na de sessie volledig helder heeft waar het aan bijdraagt. En dat alle medewerkers zien hoe dit zich verhoudt tot hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden. We weten uit ervaring dat de motivatie onder medewerkers toeneemt en ook de betrokkenheid vergroot naar het team, naar jou als manager en naar de organisatie.

Lees meer over de Missie Werkgeluk.

Missie Werkgeluk
Return to top of page