Skip links

Wist jij dat werkgeluk de productiviteit en het succes van jouw werkdag bevordert?

Dat je door even stil te staan succesvoller bent en je tijdens je hectische werkdagen rust en balans creëert?

Je werkend leven is een groot onderdeel van je leven, laten we dit dan ook goed doen! Je wilt het allemaal; succesvol zijn, de juiste balans bewaren, de leukste partner zijn en vooral een gelukkig mens zijn, met zo min mogelijk stress en negatieve invloeden. In de praktijk blijkt dit toch vaak moeilijk te realiseren. Je werkdruk is hoog, je werkuren zijn kort en de balans tussen werk en privé is volledig weg.

Je doet er alles aan om je werk goed te doen. Ook als je daar regelmatig overuren voor moet draaien.

Gezond? Nee!

Employer Branding door Employer Brander

Herkenbaar?

Tijdens de Challenge Werkgeluk gaan we samen 14 dagen aan de slag en ga ik je dagelijks motiveren, inspireren en je in beweging brengen, je inzichten worden anders, je bewustwording wordt anders en na 2 weken weet jij hoe het in 2022 anders, en vooral beter, kan! En dat met maar 10 tot 15 minuten per dag. Vind je een kwartier per dag al veel? Dan moet je zeker meedoen! Want dan gaat het je extra voordelen opleveren. Dan ervaar je al tijdens de challenge dat het je alleen maar extra energie geeft. 

Klinkt goed he? 

Schrijf je hier in voor de GRATIS Challenge Werkgeluk

Been there done that!

Mijn angst was groot om grenzen te stellen. Want wat als ik door die duidelijke grenzen klanten kwijt ging raken?Het tegendeel is bewezen. Door mijn rust en balans, groeimindset en de keuze om mijzelf op nr.1 te zetten is mijn bedrijf waanzinnig gegroeid. Werken vanuit volledige energie, vol creativiteit en kansen zorgt ervoor dat je scherper en gefocust bent, want het geeft veel betere resultaten.

Wil je dat jouw 2022 anders wordt dan jouw 2021?

Ga jij jezelf dit jaar echt op nr 1 zetten met als resultaat meer succes en meer rust? Twijfel niet langer! Ik kan niet wachten om je te inspireren! De Challenge loopt ook door in het weekend, dus bedenk even welk e-mailadres je wil opgeven voor mijn mails. Misschien is je privémail dan wel fijner, zodat je niet in het weekend geconfronteerd wordt met werkmail:)

Ik doe graag mee met de GRATIS Challenge Werkgeluk!
Return to top of page