Skip links

Wie zijn wij?

Wij zijn allemaal experts in engagement. Als team zijn we bij elkaar betrokken en bij onze opdrachtgevers. We werken dagelijks aan onze expertise en ontwikkelen onszelf dan ook continu. En dat is handig voor onze opdrachtgevers. Want zo bieden we de beste hulp, kennis en oplossingen.

Of we nu je employer brand ontwikkelen of je helpen het werkgeluk onder je medewerkers te vergroten, we doen het met veel enthousiasme en passie. En dat is ook direct voelbaar binnen jouw organisatie. Ervaar onze aanpak en laat je verrassen door de uitkomsten.

Onze missie

Werkgeluk voor iedereen!
We inspireren alle organisaties in Nederland om de best mogelijke werkgevers te zijn. We doen daarvoor onderzoeken en helpen organisaties via concrete stappenplannen om werkgeluk te vergroten en het employer brand te versterken. Zo creëer je als organisatie trots onder je medewerkers en een sterke aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Onze positieve en creatieve communicatie is gebaseerd op data en solide analyses.

Werken in partnerships
We brengen kennis over en laten zien hoe je zelfstandig verder kunt met onze oplossingen. Zo helpen we je om de best mogelijke werkgever te worden en dat ook te vertellen aan de wereld om je heen. Hoe we dat doen? Met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en creativiteit. We verrassen onze opdrachtgevers graag, door net dat stapje extra te zetten. Dat zit hem in onze maatoplossingen. Geen opdracht is voor ons hetzelfde. We duiken in de organisatie en halen de mooiste schatten naar boven.

Gelukkige medewerkers maken succesvolle organisaties
Het succes van je organisatie begint bij de liefde van je medewerkers. Als zij van je houden als werkgever en als bedrijf, dan kunnen je klanten rekenen op de best mogelijke dienstverlening en producten. Zo creëer je de meest optimale klantenservice en het meest succesvolle bedrijf. Zelf gaan we ook echt voor de verbinding, binnen ons bureau en naar onze opdrachtgevers. Wat samengaat met een flinke dosis plezier op de werkvloer. Dat gevoel delen we graag!

Betrokken bij de wereld om ons heen
Wij maken onze missie graag waar. Zo delen we onze kennis en positiviteit ook met mensen, die daar niet voor betalen. Bijvoorbeeld een startend ondernemer, die we op weg helpen met een nieuw logo, duidelijk brand en bijpassende website. Of een school, waar we kinderen blij mogen maken als ondersteuning van Sinterklaas.

Onze partners

Door je krachten te bundelen en kennis te delen, kom je verder. Dat is wat wij geloven. Daarom werken we graag samen met andere Employer Branding en Recruitment Marketing-fanaten. Met onderstaande partners sparren we regelmatig en komen we tot de mooiste samenwerkingen.

Trainingen door Employer Brander
Return to top of page