Skip links

Wie zijn wij?

Wij zijn 4 Employer Branding-enthousiastelingen (lees: nerds), met allemaal onze eigen specialiteit en achtergrond. De een fröbelt graag in Adobe programma’s, de ander blinkt uit in lekker leesbare teksten schrijven. Of in kritische onderzoeksvragen stellen, creatieve concepten ontwikkelen of doelgerichte strategieën uitzetten met slimme recruitment marketing oplossingen. Zo vullen we elkaar mooi aan en zijn we het totale Employer Branding-pakket dat je helpt aan de ideale, veelzijdige oplossing op maat. Leuk om kennis met je te maken!

Onze missie

Werkgeluk voor iedereen!
We inspireren alle organisaties in Nederland om de best mogelijke werkgevers te zijn. We doen daarvoor onderzoeken en helpen organisaties via concrete stappenplannen om werkgeluk te vergroten en het employer brand te versterken. Zo creëer je als organisatie trots onder je medewerkers en een sterke aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Onze positieve en creatieve communicatie is gebaseerd op data en solide analyses.

Werken in partnerships
We brengen kennis over en laten zien hoe je zelfstandig verder kunt met onze oplossingen. Zo helpen we je om de best mogelijke werkgever te worden en dat ook te vertellen aan de wereld om je heen. Hoe we dat doen? Met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en creativiteit. We verrassen onze opdrachtgevers graag, door net dat stapje extra te zetten. Dat zit hem in onze maatoplossingen. Geen opdracht is voor ons hetzelfde. We duiken in de organisatie en halen de mooiste schatten naar boven.

Gelukkige medewerkers maken succesvolle organisaties
Het succes van je organisatie begint bij de liefde van je medewerkers. Als zij van je houden als werkgever en als bedrijf, dan kunnen je klanten rekenen op de best mogelijke dienstverlening en producten. Zo creëer je de meest optimale klantenservice en het meest succesvolle bedrijf. Zelf gaan we ook echt voor de verbinding, binnen ons bureau en naar onze opdrachtgevers. Wat samengaat met een flinke dosis plezier op de werkvloer. Dat gevoel delen we graag!

Betrokken bij de wereld om ons heen
Wij maken onze missie graag waar. Zo delen we onze kennis en positiviteit ook met mensen, die daar niet voor betalen. Bijvoorbeeld een startend ondernemer, die we op weg helpen met een nieuw logo, duidelijk brand en bijpassende website. Of een school, waar we kinderen blij mogen maken als ondersteuning van Sinterklaas.

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je ergens meer over weten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact op

Chantal
Vakfanaat

Chantal@employerbrander.nl
06 22 02 26 29

Esmée
Campagnebrein

Esmee@employerbrander.nl
06 27 20 50 65

Niels 
Marketing Geek

Niels@employerbrander.nl
06 15 38 89 89

Tim
Research nerd

Tim@employerbrander.nl
06 29 19 54 15

Chantal
Vakfanaat

   

Esmée
Campagnebrein

   

Niels 
Marketing Geek

   

Jara
Content Creatieveling

   

Onze partners

Door je krachten te bundelen en kennis te delen, kom je verder. Dat is wat wij geloven. Daarom werken we graag samen met andere Employer Branding en Recruitment Marketing-fanaten. Met onderstaande partners sparren we regelmatig en komen we tot de mooiste samenwerkingen.

Return to top of page