Skip links

Vacatureteksten

Allemaal vacatures te vullen en het liefst gisteren. En dan liggen er vacatureteksten waarvan je eigenlijk weet dat ze niet optimaal zijn. Herken je dit? Dan is dat de plek voor jouw oplossing!
Download brochure
Finetunen
Verrijken
Ontwikkelen

De beste vacatures voor de beste kandidaten

Al jouw vacatures omgetoverd tot een aantrekkelijk visitekaartje. Kies je voor het verrijken van je vacatures? Dan zit er ook nog eens een flinke marketingtwist in. Een volledig herschreven vacaturetekst die volledig aansluit op je doelgroep, geschreven in het Nederlands of Engels. De input? Die halen we bij de doelgroep zelf. Zo ontstaan er aantrekkelijke vacatures waarvan je zeker weet dat die de juiste kandidaten aanspreken. Bekijk hieronder onze mogelijkheden en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Download brochure Hulp nodig bij je keuze?

Finetunen

Jij levert een vacature aan die je al geschreven hebt en wij finetunen de tekst volgens onze jobmarketingprincipes. Dat betekent dat wij hem optimaliseren. We maken je vacature vlot leesbaar, begrijpelijk én aantrekkelijk. Zonder dat we inhoudelijk iets wijzigen.

€175,- ex. BTW per vacature
Meer informatie aanvragen

Verrijken

Je stuurt ons een bestaande vacaturetekst en wij bellen met de vacaturehouder of een directe collega uit het team om wat vragen te stellen. Met die info presenteren we de functie-inhoud en de arbeidsvoorwaarden op hun best. Hier voegen we vervolgens nog wat jobmarketingprincipes aan toe (denk aan SEO, catchy koppen, doelgroepsgerichte informatie, onderscheid van concurrenten).

€425,- ex. BTW per vacature
Meer informatie aanvragen

Ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een vacature lever jij alleen maar de basis aan: type functie, de eisen, de arbeidsvoorwaarden en wat bedrijfsinfo. Wij doen de rest. We bellen met het team om de inside information op te halen die de vacature aantrekkelijk maakt. We lezen ons in, in jullie employer brand. Dan gaan we schrijven. Het resultaat? De juiste kandidaat die je vacature aantrekkelijk vindt en hopelijk direct solliciteert.

€595,- ex. BTW per vacaturetemplate
Meer informatie aanvragen

Bij een abonnement krijg je voordeel!

Wil je je vacature in het Engels laten schrijven? Dat kan voor een toeslag van € 75,-.

Wil je meerdere vacatures laten finetunen of verrijken? Met een abonnement is dit extra voordelig. Vanaf 8 gefinetunede vacatures betaal je €160,- per vacature in plaats van €175,- en vanaf 8 verrijkte vacatures betaal je €395,- per vacature in plaats van €425,-. Hoe dit dan in zijn werk gaat? Je neemt een bepaald aantal vacatures in één keer af en vervolgens heb je 1 jaar de tijd om deze te laten herschrijven. Dit jaar gaat in op de datum van bestelling.

Meer informatie aanvragen

Onze content

Hier lees je over de content die wij voor je voorgangers hebben gemaakt:
Wil je weten hoe we jou kunnen helpen met je vacatureteksten?
Neem contact op Download brochure
Return to top of page

Employer Brander Kalender

Ontvang hét werkboek voor de optimale Candidate & Employee Experience voor slechts €11,50 inclusief btw en verzendkosten

Ja ik wil de kalender!