Skip links

Websites

We ontwikkelen websites van strategie tot aan het vullen van de content. Zo is deze klaar voor gebruik.
Download brochure
Ontwikkelen
Plaatsing content
Conversiegericht

Ontwikkelen

Dé website die kandidaten een perfecte journey laat beleven. Soms lijkt het zo ingewikkeld. Maar niets is minder waar. Als je werkt vanuit de juiste basis, is de rest een makkie. Wat verstaan we onder de juiste basis voor een werken bij website? Dat we precies weten wat een kandidaat zoekt, wat hem/haar bezighoudt, waarover hij/zij twijfelt, enz. En laten we die informatie nou gewoon tot onze beschikking hebben. Dus hebben wij precies de handvatten om een sterke werken-bij-website te ontwikkelen. Met voor elke doelgroep eigen informatie en interessante extra’s.

De opzet die we maken testen we bij de doelgroep. Vanuit het user experience design zijn we in staat om de perfecte candidate experience te creëren. Onze ontwikkelaars snappen hoe de doelgroepen denken, dankzij de doelgroepinformatie en persona’s, die we ontwikkelen.

We bouwen een mooie WordPress werken-bij-website voor je, die we eventueel ook nog koppelen met je eigen Applicant Tracking System (ATS). Heb je nu helemaal geen ATS, omdat je weinig vacatures hebt, dan hebben we ook nog een eigen mogelijkheid voor je om je vacatures mooi te plaatsen en in het systeem af te handelen. Check onze mogelijkheden.

Neem contact op
Website ontwikkelen
Contentcreatie

Plaatsing content

Uniek in de markt is, dat we niet alleen een werken bij website voor je ontwikkelen en bouwen, maar dat we ook alle content voor je kunnen ontwikkelen en plaatsen.

We hebben namelijk onze eigen creatievelingen hiervoor in huis. Wat we allemaal gemeen hebben, is dat we altijd doelgroepgericht werken. Dus voor ons geen stockfoto’s, standaardteksten of afgezaagde video’s. Maar pure content die aansluit op de interesses en behoeftes van je doelgroep.

Omdat we helemaal thuis zijn in WordPress, is het voor ons een koud kunstje om alle content mooi op de website te plaatsen. We bieden je ook speciale mogelijkheden om altijd aan te kunnen kloppen om content te vernieuwen. Je website staat immers nooit stil en dat is maar goed ook, want Google let goed op. Een statische website scoort niet zo lekker in Google. Weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem contact op

Conversiegericht

Een goede werken bij website levert je ook echt wat op. Het houdt kandidaten langer op je website en zorgt dat mensen ook daadwerkelijk overgaan tot actie. Of dat nu is omdat ze op de hoogte willen blijven van nieuwe vacatures of dat ze direct solliciteren. Door bezoekersgedrag zo goed mogelijk te analyseren, weten we hoe we de website steeds verder kunnen optimaliseren qua candidate experience. Je ontvangt niet alleen maandelijkse rapportages van ons als wij je website bouwen, maar binnen de onderhoudsservice zorgen we ook voor de optimalisatie van je pagina’s. Zo hoef je je nergens druk om te maken en kun je er gewoon op vertrouwen dat je website goed werkt. Wil je meer weten?

Neem contact op
Conversie optimalisatie

Onze websites

Hier lees je over de werken-bij-websites die we voor je voorgangers ontwikkelden:
Wil je weten hoe we jouw werkgeversmerk kunnen versterken?
Neem contact op Download brochure
Return to top of page

Employer Brander Kalender

Ontvang hét werkboek voor de optimale Candidate & Employee Experience voor slechts €11,50 inclusief btw en verzendkosten

Ja ik wil de kalender!