Skip links

Employer Brander werkt flexibel

Flexibel werken nemen we serieus. Hebben we inspiratie nodig voor de teksten van de nieuwe careersite van DHL? Dan zoeken we dat op. En zo belanden we bijvoorbeeld in Loosdrecht aan het water. Samen sparren over de scherpste teksten. Zo kort en krachtig mogelijk.

Maar misschien wil je ook af en toe gewoon thuiswerken. Ook dat is helemaal oké. En we doen er natuurlijk alles aan om het op kantoor gezellig te maken.

Employer.Brander.op event

We inspireren graag anderen. Bijvoorbeeld via een keynote op een event. De zaal prikkelen met ideeën en een onderbouwde boodschap. Soms is het gewoon mooi om anderen aan het denken te zetten.

En elke vrijdag doen we dat ook met elkaar. Dan sparren we over alle lopende projecten en brainstormen we over mooie, creatieve invalshoeken. Zo helpen we elkaar verder en krijgt elke opdrachtgever een volledig unieke aanpak.

Strategie van Employer Brander

Samen met onze partners werken aan de sterkste strategieën. Brainstormen over de meest originele aanpak in candidate experience. Daar worden we blij van: voor elke opdracht een volledig eigen aanpak, die precies past bij die organisatie.

Wil je ook ontdekken hoe recruitment marketing in elkaar zit en heb je al een marketingachtergrond? Dan pas je misschien wel goed in ons team. We zijn nog niet zo groot; met zijn vieren op dit moment. Maar daar kun jij met je komst verandering in brengen. Check onze vacature en reageer als jij iets moois toevoegt aan ons team.

Vacature Employer Brander

Solliciteer nu bij Employer Brander