Skip links

[rev_slider alias=”werken-bij-e-b”]

Check onze opties!

Werken bij Employer Brander? Samen met onze partners werken we aan de sterkste strategieën. Brainstormen over de meest originele aanpak in candidate experience. Daar worden we blij van: voor elke opdracht een volledig eigen aanpak, die precies past bij die organisatie.
Heb je een achtergrond in marketing /communicatie? Dan pas je misschien wel goed in ons team.

Project- manager

Projectmanager Employer Branding

De mooiste projecten voor hele verschillende opdrachtgevers. Van commercieel naar non-profit en van groot naar klein bedrijf. Met allemaal 1 overeenkomst: de wens om het employer brand te versterken. 

Online Marketeer

Online Marketeer voor banen

Geen marketing voor producten, maar voor banen. Voor de grootste en meest bekende opdrachtgevers. Je creativiteit krijgt vrij spel. Heb jij goede ideeën voor campagnes, events en advertenties? Dan is dit je plek.

Open sollicitatie

Open sollicitatie bij Employer Brander

Wil je lid worden van de familie? We breiden regelmatig uit. Soms met een tekstschrijver en soms met een creatieve ontwerper. Wat heb jij in huis? We horen het graag! Laat je open sollicitatie achter.

Werken bij EB

Over werken bij E.B.

Flexibel werken nemen we serieus. Hebben we inspiratie nodig voor de teksten van de nieuwe careersite van DHL? Dan zoeken we dat op. En zo belanden we bijvoorbeeld in Loosdrecht aan het water. Samen sparren over de scherpste teksten. Zo kort en krachtig mogelijk. Maar misschien wil je ook af en toe gewoon thuiswerken. Ook dat is helemaal oké. En we doen er natuurlijk alles aan om het op kantoor gezellig te maken.

We inspireren graag anderen. Bijvoorbeeld via een keynote op een event. De zaal prikkelen met ideeën en een onderbouwde boodschap. Soms is het gewoon mooi om anderen aan het denken te zetten.

En elke vrijdag doen we dat ook met elkaar. Dan sparren we over alle lopende projecten en brainstormen we over mooie, creatieve invalshoeken. Zo helpen we elkaar verder en krijgt elke opdrachtgever een volledig unieke aanpak.

Return to top of page