Skip links

Kandidaten verleiden met je werken-bij-website

Werf ook succesvol, begin vandaag

Een werken-bij-website die kandidaten over de streep trekt om bij jou te solliciteren. Wij helpen je hierbij. We zoomen in op jouw doelgroep en zorgen ervoor dat je nieuwe website voldoet aan al hun wensen en behoeften. Waar nodig zorgen we ook voor een koppeling met je ATS en helpen we je met de content. We nemen je dus alles uit handen. En is de website af? Dan ontvang je maandelijks een rapportage en zorgen we ervoor dat deze continu wordt geoptimaliseerd. Zo loop je geen kandidaat meer mis!

Gekoppeld met je ATS
Zo verandert er voor jou eigenlijk niets.

Unieke content
Authentieke beelden, teksten en video’s die aansluiten bij je doelgroep.

Conversie geoptimaliseerd
Hiermee genereer je zoveel mogelijk sollicitanten.

Ontdek hoe wij jou helpen met een sterke werken-bij-website

Ontwikkelen werken-bij-website

Een werken-bij-website die kandidaten de perfecte candidate journey laat beleven. Hiervoor moet je precies weten wat een kandidaat zoekt, wat hem/haar bezighoudt en waar eventuele twijfels liggen. Deze informatie hebben wij en hiermee hebben wij alle handvatten om een sterke werken-bij-website te ontwikkelen. Met voor iedere doelgroep eigen informatie en interessante extra’s.

Hoe we dit doen? We maken een opzet en testen deze vervolgens bij de doelgroep. Vervolgens bouwen we een mooie WordPress werken-bij-website voor je die we eventueel ook nog koppelen met je Applicant Tracking System (ATS). Heb je geen ATS? Dan hebben we nog een eigen mogelijkheid om je vacatures mooi te plaatsen en in het systeem af te handelen.

Ontwikkelen en plaatsen van content

Uniek in de markt is dat wij niet alleen de werken-bij-website voor je ontwikkelen en bouwen, we kunnen ook alle content voor je ontwikkelen en plaatsen. Geen stockfoto’s, standaardteksten of afgezaagde video’s, maar pure content die aansluit op de interesses en behoeftes van je doelgroep.

Is je werken-bij-website af? Ook dan heb je de mogelijk om bij ons aan te kloppen om content te vernieuwen. Je website staat immers nooit stil en dat is maar goed ook, want een statische website scoort niet zo goed in Google.

Optimale conversie

Een goede werken-bij-website informeert je kandidaten niet alleen, maar zet ook aan tot actie. Of dat nu is omdat ze direct solliciteren of op de hoogte willen blijven van nieuwe vacatures. Je ontvangt daarom niet alleen een maandelijks een rapportage van je website, maar we zorgen ook voor optimalisatie van je pagina’s. Hiervoor analyseren we het gedrag van bezoekers. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en kun je erop vertrouwen dat je website zo optimaal mogelijk is ingericht.

Succesverhalen

In het hoofd van je doelgroep kruipen en daarop inspelen geeft een hoge engagement op je website als resultaat. Dit bereikten we al voor meerdere klanten! Onderstaande websites hebben wij ontwikkeld. Zo zie je meteen wat we voor jou kunnen betekenen.

Return to top of page