Skip links

Werken bij Employer Brander?

Employer Brander is hét bureau in arbeidsmarktcommunicatie vol creativiteit, kennis en ervaring. We ondersteunen je als werkgever met al je vragen en uitdagingen op het gebied van recruitment marketing, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Check onze opties!

Samen met onze partners werken we aan de sterkste strategieën. We brainstormen over de meest originele aanpak in de candidate experience. Daar worden we blij van: voor elke opdracht een eigen aanpak, die precies past bij die organisatie. Heb je een achtergrond in marketing of communicatie? Dan pas je misschien wel goed in ons team.

Open sollicitatie

Open sollicitatie bij Employer Brander

Wil je lid worden van de familie? We breiden regelmatig uit. Soms met een tekstschrijver en soms met een creatieve ontwerper. Wat heb jij in huis? We horen het graag! Laat je open sollicitatie achter.

Flexibel werken

Over het werken bij Employer Brander

Flexibel werken nemen we serieus. Hebben we inspiratie nodig voor de teksten van de nieuwe werken-bij-site van DHL? Dan zoeken we dat op. Zo belanden we bijvoorbeeld in Loosdrecht aan het water. Samen sparren over de scherpste teksten. Zo kort en krachtig mogelijk. Maar misschien wil je ook af en toe gewoon thuiswerken. Ook dat is helemaal oké. En we doen er natuurlijk alles aan om het op kantoor gezellig te maken.

We inspireren graag anderen. Bijvoorbeeld via een keynote op een event. De zaal prikkelen met ideeën en een onderbouwde boodschap. Soms is het gewoon mooi om anderen aan het denken te zetten. Elke vrijdag doen we dat ook met elkaar. Dan sparren we over alle lopende projecten en brainstormen we over mooie, creatieve invalshoeken. Zo helpen we elkaar verder en krijgt elke opdrachtgever een volledig unieke aanpak.

Return to top of page