Skip links

Werkgeluk is meer

vitaliteit. productiviteit. omzet. inclusiviteit.
Vergroot werkgeluk én de resultaten

Werkgeluk is meer

vitaliteit. productiviteit. omzet. inclusiviteit.
Vergroot werkgeluk én de resultaten

Werkgeluk

Stel je voor: je organisatie als geheel presteert veel beter, je klanten zijn heel gelukkig en je hoeft niet steeds nieuwe medewerkers te werven. Want mensen blijven langer bij je werken, vol motivatie en betrokkenheid. De sfeer is fantastisch en de meest briljante ideeën worden geboren. Je organisatie groeit en maakt haar ambities waar. Ze leeft haar missie, samen met al haar medewerkers en klanten. En zo ontstaat er ruimte voor nieuwe dromen en ambities. Om nog meer te betekenen voor de wereld om je organisatie heen. Zo maak je met je organisatie de wereld mooier. En dat allemaal vanuit een stuk werkgeluk dat intern begon. Zie je het voor je? Het kan allemaal via ons werkgeluktraject. Lees onze Whitepaper Werkgeluk om te ontdekken welke wetenschappelijke en NLP-achtergrondons traject heeft.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Employer branding door Employer Brander

Stap 1. Het onderzoek

Onze partner Satisfact heeft een wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, waarmee zij je organisatie induiken om alle inzichten naar boven te halen. Jij ontvangt een uitgebreid rapport waarmee je vervolgens over kunt tot een stappenplan.

Employer branding door Employer Brander
Employer branding door Employer Brander

Stap 2. Het stappenplan

Vervolgens kunnen wij met die inzichten aan de slag om het werkgeluk van je medewerkers te vergroten via hun basisbehoeftes. Zo krijg jij als manager/directeur alle handvatten om het beste uit je medewerkers te halen. We ontwikkelen ideeën en stappen om jouw medewerkers te verrassen. Simpele en meer uitgebreide opties om direct het werkgeluk te vergroten bij jou op de werkvloer. Zie je de voordelen al voor je? Medewerkers die meer betrokken en gemotiveerd zijn, die beter presteren en beter in hun vel zitten. De organisatiedoelen komen zo wel heel dichtbij.

Employer branding door Employer Brander

Stap 3. De implementatie

Nu is het tijd om alle stappen en ideeën in de praktijk te brengen. In deze fase dragen we alle kennis over aan jouw organisatie. Eventueel kunnen we je helpen bij de implementatie via bijvoorbeeld onze training Experts in Engagement. Dan hebben de managers direct alle handvatten om het allerbeste uit hun medewerkers te halen. Ook bieden we inspiratiesessies en coaching voor managers. Met elke stap zie je al het rendement groeien. En wat is dat rendement? Welke ambities heb je voor de organisatie, voor de afdeling? Bereid je maar voor, want die ambities ga je waarmaken als je onze stappen volgt.

Employer branding door Employer Brander

Ontdek ons platform

Experts in Engagement
Employer Branding door Employer Brander

En wat is dan het rendement?

A. Groei in betrokkenheid van je medewerkers
B. Lager verloop onder je medewerkers
C. Lager ziekteverzuim onder je medewerkers
D. Hogere productiviteit en kwaliteit van je medewerkers
E. Vergroting van de klanttevredenheid
F. Verhoging van de totale prestatie van de organisatie, tegen lagere kosten
G. Verbetering van je imago
H. Snelle werving van nieuw talen
I. Meer ‘klanten’ die je kan bedienen met een betere kwaliteit

We kunnen het alfabet voor je afmaken, maar je snapt ons punt waarschijnlijk al.

Draagvlak creëren

En dan? Dan staat je stappenplan en wil je dit natuurlijk sterk verankeren in je organisatie. Daarvoor heb je draagvlak nodig. Ook dat regelen we voor je. Via klankbordgroepen zetten we de verandering in en vergroten we de betrokkenheid. We maken je medewerkers enthousiast om actief onderdeel te zijn van deze organisatieverandering.

Al je medewerkers actief betrekken betekent dat je heldere communicatie nodig hebt. Het liefst ook origineel, zodat je boodschap opvalt. Ook dat hebben we in huis.

Employer branding door Employer Brander
Employer branding werkgeluk

Makkelijker leidinggeven

Leidinggeven makkelijker maken is echt mogelijk vanuit ons Werkgelukmodel. Onze trainingen zijn volledig ingericht op leidinggeven leuker en relaxter maken, zodat je als manager ook meer werkgeluk ervaart. Want zo bereik je optimale resultaten. Wij hebben trainingen in huis om je leidinggevenden optimaal klaar te stomen voor de nieuwe realiteit.

En dan is het tijd voor een feestje, want ook de allereerste successen moet je vieren. Daar geloven wij heilig in. Elk succes laat je medewerkers verlangen naar meer. En dat wil je toch? Samen de ambities van je organisatie waarmaken? En nieuwe dromen ontwikkelen?

Voor wie zijn wij de geschikte partij?

  • Voor organisaties die mooie ambities hebben, die zij samen met hun medewerkers willen waarmaken.
  • Besturen/directie/management, die snappen dat diepgaand onderzoek nodig is om echt een sterke strategie te ontwikkelen.
  • Directies en management die ervoor openstaan om het geluk van hun medewerkers en ‘klanten’ te vergroten.
  • Voor organisaties die onze WerkgelukScan zien als slimme tool om hun medewerkers en managers te ondersteunen.

Waarom zijn wij jouw geschikte partner hierin?

  • Onze analyses gaan diep en leveren je verrassend mooie inzichten op.
  • Wij pakken door en zetten de extra stappen, waarvoor je intern geen mensen beschikbaar hebt.
  • Wij brengen enthousiasme en positiviteit mee in je organisatie en laten zo mensen meebewegen.
  • Als buitenstaander zien we je organisatie objectief en daardoor poetsen we alle blinde vlekken weg.
  • Wij brengen de ervaring mee om zo’n traject tot een succes te maken.

“Employer Brander heeft ons geholpen met het ontwikkelen en laden van onze EVP. Ze deden ook onderzoek naar onze doelgroepen. En ze schreven teksten voor onze werkenbijey-website. Tenslotte ontwikkelden ze Google Ads campagnes en analyseerden zij de resultaten. Employer Brander dacht altijd goed mee met onze propositie in de arbeidsmarkt. We vonden het persoonlijke contact heel prettig. En de tips en Tricks die wij kregen. Ze waren heel flexibel.

Probeer samenwerken met Employer Brander gewoon uit: geef ze desnoods een kleinere klus waar ze hun tanden in kunnen zetten en dan goed evalueren of het bevalt.”

Review Employer Branding

Saskia Reuchlin – Meihuizen | EY

Meer weten?

Bel ons op 035-2340404 of vul het formulier in en we bellen je terug, we helpen je graag!

Return to top of page