Skip links

Opvallen bij kandidaten met wervende vacatureteksten

Werf ook succesvol, begin vandaag

Al jouw vacatures omgetoverd tot een aantrekkelijk visitekaartje. Kies je voor het verrijken van je vacatures? Dan zit er ook nog eens een flinke marketingtwist in. Een volledig herschreven vacaturetekst die volledig aansluit op je doelgroep, geschreven in het Nederlands of Engels. De input? Die halen we bij de doelgroep zelf. Zo ontstaan er aantrekkelijke vacatures waarvan je zeker weet dat die de juiste kandidaten aanspreken.

In Nederlands én in het Engels
Zo zorgen we voor de beste aansluiting bij jouw doelgroep.

Training in employer branding en werkgeluk

Leesbare en begrijpelijke vacatureteksten
Die je geboeid blijft lezen tot het eind.

Aantrekkelijk voor jouw doelgroep
Hiermee overtuig je kandidaten om bij jou te solliciteren.

Ontdek hoe wij jou helpen je met wervende vacatureteksten

Vacature schrijven

Finetunen

€235,- ex. btw per vacature

Jij levert een vacature aan die je al geschreven hebt en wij finetunen de tekst volgens onze jobmarketingprincipes. Dat betekent dat wij hem optimaliseren. We maken je vacature vlot leesbaar, begrijpelijk én aantrekkelijk. Zonder dat we inhoudelijk iets wijzigen.

Actie vacatures

Verrijken

€395,- ex. btw per vacature

Je stuurt ons een bestaande vacaturetekst en wij bellen met de vacaturehouder of een directe collega uit het team om scherpe vragen te stellen. Met die info presenteren we de functie-inhoud en de arbeidsvoorwaarden op hun best. Hier voegen we vervolgens nog wat jobmarketingprincipes aan toe (denk aan SEO, catchy koppen, doelgroepsgerichte informatie, onderscheid van concurrenten).

Ontwikkelen

€650,- ex. btw per vacaturetemplate

Bij het ontwikkelen van een vacature lever jij alleen maar de basis aan: type functie, de eisen, de arbeidsvoorwaarden en wat bedrijfsinfo. Wij doen de rest. We bellen met het team om de inside information op te halen die de vacature aantrekkelijk maakt. We lezen ons in, in jullie employer brand. Dan gaan we schrijven. Het resultaat? De juiste kandidaat die je vacature aantrekkelijk vindt en hopelijk direct solliciteert.

Wil je je vacature in het Engels laten schrijven? Dat kan voor een toeslag van €150,-.

Meerdere vacatures? Neem een abonnement!

Wil je meerdere vacatures laten finetunen of verrijken? Met een bundel is dit extra voordelig. Koop je 5 gefinetunede vacatures ineens, dan betaal je €220,- per vacature in plaats van €235,-.

Koop je 5 verrijkte vacatures, dan betaal je €375,- per vacature in plaats van €395,-. Hoe dit dan in zijn werk gaat? Je neemt 5 vacatures in één keer af en vervolgens heb je 1 jaar de tijd om deze te laten herschrijven. Dit jaar gaat in op de datum van bestelling.

Succesverhalen

Of we nou finetunen, herschrijven of het raamwerk creëren: door catchy vacatureteksten te schrijven voor onze klanten, bereiken we fijne resultaten. We schrijven vacatures voor o.a. deze opdrachtgevers:

Return to top of page