Skip links

Whitepaper: verdieping in generatie Y en Z

Whitepaper: verdieping in de generaties Y en Z

Alle ins en outs over deze generaties

Generatie Y is al volop aan het werk: deze millennials staan in de bloei van hun leven. Daarna hebben we generatie Z, een generatie in ontwikkeling. Deze digitale nomads beginnen langzaam de arbeidsmarkt te betreden. In onze vorige whitepaper vergeleken we de twee generaties met elkaar. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten, en dan met name op de werkvloer? In deze whitepaper gaan we nog wat dieper op de generaties in. Wie zijn die millennials? Wat beweegt generatie Z? Wat zijn hun hobby’s, interesses en talenten? En waar kan je ze (online) vinden? Natuurlijk leggen we ook een vergrootglas over de wensen en behoeften van de generaties op de arbeidsmarkt. Hoe trek je ze aan, en wat moet je wel en niet doen om ze binnen te houden?

Download gratis!

Vul hier jouw naam en e-mailadres in en ontvang de whitepaper direct in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Communiceer je overeenkomsten

Deze whitepaper geeft verdiepende informatie over generatie Y en generatie Z op de arbeidsmarkt. We maken je graag bewust van alle wensen en behoeften van de generaties. Want door die naast je eigen organisatie te leggen, weet je wat voor mooie dingen jij in je arbeidscommunicatie kan delen. Met de overeenkomsten trek je medewerkers aan die bij je passen. Veel organisaties hebben precies de cultuur waar deze generaties blij van worden. Of ze bieden precies die arbeidsvoorwaarden die de generaties wensen. Maar dan moet je dit vervolgens wel naar je doelgroep communiceren! Daar ligt een gemiste kans, zo voor het oprapen. 

Kleine verandering, groot effect

Wil je nou wel graag deze twee jongste generaties op de arbeidsmarkt aantrekken, maar heb je nauwelijks overeenkomsten in wat jij biedt en zij wensen? Dan kan je overwegen om intern het een en ander te veranderen. En die veranderingen hoeven helemaal niet groot te zijn of veel geld te kosten! Denk aan het geven van een compliment: dat kost niks, maar kan een wereld van verschil maken. En laat dit nou net iets zijn waar beide generaties oren naar hebben. Zeg nou zelf: wie eigenlijk niet? Dit en nog veel meer wensen en behoeften van generatie Y en generatie Z lees je in de gratis whitepaper!

Heb je onze vorige whitepaper, waarin we generatie Y en generatie Z met elkaar vergelijken, gemist? Geen probleem! Hier kan je die gewoon nog downloaden.

Return to top of page