Skip links

Whitepaper: hoe zorg je voor werkgeluk?

Whitepaper: hoe zorg je voor werkgeluk?

Met deze whitepaper bereik je:

Werkgeluk door Employer Brander
  • Werkgeluk binnen jouw organisatie
  • Optimaal betrokken en gemotiveerde medewerkers
  • Tevreden klanten via blije medewerkers
  • Een lager ziekteverzuim
  • Makkelijkere werving door medewerkers die werken als magneten voor nieuw talent
  • Een optimale omzet
  • Dat doelen worden gehaald

Werkgeluk is cruciaal voor het succes van je organisatie. Wil jij als organisatie je doelen bereiken, optimale omzet draaien, tevreden klanten hebben en betrokken en gemotiveerde medewerkers? Dan is werkgeluk de sleutel voor jou.

Download gratis!

Vul hier jouw naam en e-mailadres in en ontvang de whitepaper direct in je mailbox.

Naam
Privacyverklaring
Nieuwsbrief

Je medewerkers ervaren meer plezier in hun werk en stralen dat ook uit naar buiten. Zo zijn zij automatisch magneten voor nieuw talent. Dat scheelt je veel geld in je werving. Wist je dat de werving voor 1 nieuwe medewerker gemiddeld 4.494 euro (cijfer 2019 Intelligence Group) kost? Voor bedrijven zonder recruiters loopt dit bedrag zelfs op naar 6.185 euro. Hoe mooi is het als je dat als werkgever kan besparen?

En nog zo’n mooi voordeel van gelukkige medewerkers: het verloop en het ziekteverzuim daalt. Bedenk eens wat dat scheelt in de kosten. Doordat je medewerkers werkgeluk ervaren, zitten zij beter in hun vel. Zij voelen zich fitter en positiever. Daardoor presteren zij zelfs beter dan mensen die niet gelukkig zijn in hun werk. En dat stralen zij ook uit naar de collega’s om hen heen. Dat geeft een mooie boost aan de werksfeer.

Als je deze punten zo leest, wat houd je dan nog tegen om te investeren in het werkgeluk van jouw medewerkers? Vergroot je kennis op dit vlak en ga ermee aan de slag. Download nu de whitepaper en maak je medewerkers gelukkig!

Return to top of page